Přeskočit na hlavní obsah
Doprava zdarma: aktuálně cca.

Naše značky oslavují rozmanitost

Navrhněte si osobitý domov

Jsi všestranný a to se nám líbí! Proto jsou naše nové značky stejně rozmanité jako ty - a mají jeden společný cíl: najdeš koberec, který bude vyhovovat tvým potřebám. Prozradíme ti, proč jsme naše značky vytvořili a čím jsou výjimečné.

Obsah

» Naše značky - Jste to vy

» Pure - V souladu s přírodou

» Nest - Pro pestrý rodinný život

» Pop - Vždy trendy

» Finest - Exkluzivní umělecké koberce

» Lytte - Zábava a hry v dětském pokoji

» Koberce a doplňky pro každý životní styl

Naše značky - jste to vy

Když jsme v roce 2008 založili společnost benuta, měli jsme poslání: vytváříme obytný prostor jako domov - pro každý styl bydlení a životní styl. Vážíme si rozmanitosti, empatické a tolerantní spolupráce a tvého názoru.

Inspiroval jsi nás. Vytvořili jsme značky benuta, abys si mohl najít koberec, který ti bude skutečně vyhovovat - v každé etapě tvého života.

Pokud se stěhuješ do svého prvního domova, benuta Pop má módní styly, které potřebuješ k tomu, abys se kreativně vyjádřil/a. benuta Pure tě provází, když jsi našel/a sám/a sebe a jsi v harmonii sám/sama se sebou i se svým okolím. Pokud máš doma rodinu nebo čtyřnohé přátele, benuta Nest je tu pro tebe se svými výrobky, které se snadno udržují. Lytte podporuje tvé děti již od útlého věku nápaditými motivy a designem vhodným pro děti. benuta Finest ti dodá nádech luxusu, když přijde čas na tvůj vysněný interiér.

Je pro nás důležité, abys nemusel/a dlouho hledat koberec, který si zamiluješ. Naše značky tě snadněji dovedou k vzorům, které vyhovují tobě a tvému životnímu stylu - ať už ho měníš jakkoli často. Přizpůsob si svůj domov a ukaž, kdo jsi.

Pop

Vždy v kurzu


Vyjádři se! Máš mnoho tváří a to se nám líbí. Tvá individuální osobnost se odráží i ve tvém nábytku - každý tak může vidět, kdo jsi a čím jsi výjimečný/á. benuta Pop je pro skutečné milovníky interiéru, kteří rádi rozzáří svůj domov trendy koberci a bytovými doplňky.

To je benuta Pop:

  • Kreativní styly - barevné, všestranné a individuální.

  • Něco pro každý rozpočet

  • Vždy aktuální

Hledáš nápady na aktualizaci interiéru? Pak se podívej na Instashop benuta a nechej se inspirovat komunitou. Newsletter nabízí nejen exkluzivní slevy - ale také tě informuje o novinkách. Přihlásit se můžeš zde.

Pure

V souladu s přírodou


Vnímáš vědomě své okolí a díváš se do budoucnosti? Svět benuta Pure se točí kolem přirozeného života, všímavosti a transparentnosti. S koberci a doplňky této značky si můžeš vytvořit místo vděčnosti a vnitřní rovnováhy.

To je benuta Pure:

  • Přírodní kolekce z juty, sisalu, vlny a spol.

  • Materiály šetrné k životnímu prostředí (např. recyklovaná syntetická vlákna, nebarvená vlna)

  • Vysoce kvalitní vzory, které s tebou zůstanou po dlouhou dobu

Zavazujeme se k dodržování spravedlivých a ekologických pracovních a výrobních podmínek a jsme aktivním členem organizace Care & Fair. Více informací o našich pečetích a certifikátech najdeš zde.

Nest

Pro pestrý rodinný život

Koberce a bytové doplňky od benuta Nest nejen dobře vypadají - jsou také připraveny pro pestrý a všestranný život. Kolekce od této značky se snadno čistí a skladují. Můžeš si tak bezstarostně užívat rodinné chvíle a vytvořit domov, který si všichni zamilují.

To je benuta Nest:

  • Praktické a snadno se čistí

  • Moderní, útulný a stylový design

  • Robustní - pro velké i malé, dvounohé i čtyřnohé přátele

Naše omyvatelné kolekce a vnitřní i venkovní koberce odpuzující nečistoty se obzvláště snadno čistí. Pokud se ti líbí přírodní vzhled, proč nezkusit sisal?

Finest

Exkluzivní umělecký koberec


Tvůj domov nese tvůj osobní podpis a skládá se z mnoha tvými vybraných šperků. Vybraný koberec je nezbytným klíčovým prvkem tohoto celkového uměleckého díla a dotváří tvůj individuální styl.

To je benuta Finest:

  • Vlastní návrhy, které najdeš pouze u nás

  • Luxusní materiály v prvotřídní kvalitě

  • Ručně vyráběné umělecké koberce pro znalce

Ať už jde o eklektický výrazný vzhled nebo elegantní lehkost - koberce této značky splní požadavky na kvalitní interiéry a speciální požadavky na bydlení.

Lytte

Zábava & hry ve školce


Když si děti hrají, většinou leží na zemi. Se systémem Lytte vytvoříš bezpečné a podpůrné prostředí, ve kterém se tvé dítě může svobodně rozvíjet. Nechte je ponořit se do hlubin oceánu, objevit vesmír nebo prozkoumat džungli.

To je Lytte:

  • Dětské koberce a omyvatelné podložky na hraní se snadnou údržbou.

  • Nápadité motivy pro větší kreativitu při hraní

  • Bezpečné dovádění na podlaze

Tip: Doplňte dětský svět plný dobrodružství vhodnými doplňky od naší dětské značky a pro ještě větší bezpečnost umístěte pod koberec protiskluzovou podložku.

Váš tým benuta Style

Nakupujte nyní